2018 Umre Kafilesi Toplu Tavâflar
20 Mart 2018
Yedi Mescidleri Ziyâret ve Fetih Mescidinde 14 Secdeler ve Duâ
22 Mart 2018

2018 Umre Kafilemiz Medîne-i Münevvere’de

Büyük hocalarımızın riyâsetinde mukaddes topraklarda bulunan 2018 umre kafilemiz, Kâbe-i Muazzam’ya vedâ ederek, Peygamber Efendimiz (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem)in şehri Medîne-i Münevvere’ye vâsıl oldular.

Medîne-i Münevvere’ye ulaşan kafilemiz, Ravza-i Mutahhara’da, Peygamber Efendimiz (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem)i Salât-ü Selâmlarla selâmladılar.

Mescid-i Nebevî’de edâ edilen sabah namazını müteakip, büyük hocalarımız, ihvânımız ve muhibbânımızdan oluşan büyük umre kafilemiz, Peygamber Efendimiz (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem)i ziyâret ederek selâm ve hediyelerinizi arz ettiler; ümmet-i muhammedin selâmeti ve İslâm âleminin umudu güzel vatanımız için niyâzda bulundular.

Medîne-i Münevvere’de bulunacakları süre içerisinde Mescid-i Nebevî’de kırk vakit cemaatle namazı edâ edecek olan umre kafilemiz, bu mukaddes şehirde bulunan önemli ziyâretgâhlara yönelik ziyâretlerini de sürdürecek.

Mübârek “Üç Aylar”ı Mekke-i Mükerreme’de karşılayan umre kafilemiz, mübârek Reğâib Gecesi’ni de Medîne-i Münevvere’de ihyâ edecek. Mevlâ Te‘âlâ kabul eylesin.